Kako se obući za venčanje

Kako se obući za venčanje

Stil odevanja na dan venčanja, prošao je jednu veliku transformaciju od tradicionalne nošnje do evropskog modnog kostima. Svaka devojka želi da dan koji smatramo posebnim i najznačajnijim u našem životu  bude kao u bajci, ali ponekad se od te metaforične bajkovitosti napravi pravi maskenbal. 

Mlada svakako treba biti posebna i razlikovati se od drugih devojaka tog dana, ali treba ostati i dosledna svom stilu. Trend krinolina, na moju veliku radost, polako jenjava i devojke se sve više odlučuju za venčanice svedenog kroja.

Šta obući?

Odora koja se nosi tog dana treba pre svega biti udobna, a krinolina iliti venčanica poznata pod nazivom „princeza venčanica“ to svakako nije. Mnogostruki slojevi materijala, žice i gajtani čine jednu venčanicu vrlo neudobnom, teškom i utegnutom. Zato je moja preporuka devojkama koje taj dan iščekuju, da se radije odluče za haljine koje i ne moraju biti dugačke, a neobični i nesvakidašnji dezeni mogu biti pravo osveženje.

Pantalone za venčanje?

Vrlo se radujem velikom povratku pantalona koje su ranijih godina bile nepravedno zapostavljene, a mogu biti vrlo elegantne i zavodljive kao i sama duga haljina. Za one moderne i smele, kombinezon u beloj boji može biti vrlo originalan i glamurozan, i omogućiti vam da se osetite slobodno i udobno, a isto vreme vrlo ženstveno. Bela boja je povezana sa savršenstvom i ona se smatra tradicionalnom bojom venčanice koja je van mode i vremena, ali i druge nijanse haljina su vrlo zanimljive i zastupljene. Čipka, vez, crkoni, šljokice, cvetići, sve je to što ovu posebnu haljinu čini glamuroznom i jedinstvenom, a priznaćete svako od nas to želi biti.

Na vama je da odlučite da li želite da budete romantična, moderna ili tradicionalna mlada.