Natasa Zupac portret

Izdvojite se u moru klonova

Gledajući slike na društvenim mrežama izgleda mi kao da su se sve devojke dogovorile šta će nositi ovih dana, i vrlo se drže tog dogovora jer su sve u sličnim kombinacijama. Svi smo nekako željni videti devojku sa nenapadnim prirodnim izgledom, da na bilo koji način ispada iz zadatih okvira. Dobro kombinovani stilovi daju ženi dinamiku, zanimljivost i jedinstveni dodir posebnosti. Danas je dozvoljeno i poželjno mešanje raznih stilova, boja i materijala pa se mnogobrojim mogućnostima sigurno krije upravo naša odgovarajuća.

Drugačije razmišljanje podrazumeva i drugačije predstavljanje sebe, jer to je uzajamno vrlo povezano. Biti drugačiji je rizik, i velika hrabrost jer to one ’iste’ vređa. Ljude privuče ono sto je drugačije ali teško da bi se i sami mogli zamisliti u istom, i tu interesovanje staje.

Nadam se da dolazi vreme kada ce žene biti smelije u izrazu svoje ličnosti, i da ovaj svet naprave drugačijim i zanimljivijim. Ponekad ljudi nemaju osećaj za ono sto je lepo i sto mašta sa sobom nudi, a ni da se dive nečijoj kreativnosti. Imamo li uopšte više smelosti da se, sem u modnom izražaju, potrudimo da budemo interesantni i drugačiji nekim svojim talentima, interesovanjima, stavovima…