Stil kao sopstvena reklama

Stil kao sopstvena reklama

Stil jedne osobe ne čine trendovi, već savršen osećaj da skupom stvari koju nosi naglasi svoju ličnost i posebnost. Odeća  i sve što stavljamo na sebe predstavlja odraz kulture svake žene, a svoj brend i etiketu kreiramo same. Odličan stil je rezultat dobro spakovane odeće i žene koja dobro poznaje sebe.

Žene, ili bar poneke od nas, dozvoljavaju sebi da se na javnim mestima pojavljuju kao estradne umetnice, i bez imalo razmišljanja prihvataju sve što im ’masovni’ trend prezentuje. U želji da budu ’in’ i u toku sa trendovima, sve više liče jedna na drugu, kako po oblačenju, a vrlo često i po razmišljanju. Kako su sve te moderne stvari pristupačnije nego ikad postaje primamljivo živeti prema trendovima, jer je uvek sigurnije biti u grupi nego se po nečemu razlikovati. Bilo da je to oblačenje, ponašanje ili razmišljanje ukoliko se izdvaja iz mase uvek ce biti na meti kritika, uglavnom negativnih, zato se većina odlučuje za pripadanje nekom skupu i slepo praćenje istog.

Treba biti hrabar u svojoj koži i ponosan na svoje ja, zato stav, pozitivna enegija i osmeh čine istinsku lepotu svake žene, pre nego bilo koja odevna kombinacija.