Zablistajmo

Kako je najluđa noć i najposebnija u godini, eto nam razloga da i sami budemo u duhu iste.

U novogodišnjoj noći  svi smo poneseni novim poletnim željama i očekivanjima  pa sebi pustimo masti na volju i iskoristimo priliku da dozvolimo i male izlete u vizuelnom izražaju. Mogućnosti su mnogobrojne, od ženstvene čipke, glamuroznih šljokica, do zavodljivih resa..

Za one koje ne žele da eksperientišu, siguran izbor je mala crna haljina koja može biti osvežena resama, i zlatnim vezom pa ćete tako izgledati opušteno i sigurno, a u isto vreme vrlo originalno i posebno.

Ženi je uvek bitno da izgleda zavodljivo, glamurozno i ženstveno, i da privlači pažnju a garderoba joj svakako pomaže u tome. Mala crna haljina može imati i romantičnu notu, kao ova na slici,  osvežena zlatnim vezom i kristalima, za transformaciju u modernu princezu.

Ako niste ljubitelj suknji i haljina, kombinezon će biti vaše idealno rešenje. Dopustite nešto novo i nesvakidašnje barem na jednu noć, kao ovaj od bordo čipke i resa koji ce svakako privući pažnju i uvesti vas u novu godinu u punom sjaju.

Za moderne princeze koje i novu godinu žele da započnu romantično, ovo je idealna haljina. Lepršava i sofisticirana a ujedno zavodljiva, nateraće vas da se osećate kao Pepeljuga.

Nova godina je prilika da zablistamo u svakom smislu, i da ne zaboravimo najvažniji detalj u vidu dobrog raspoloženja i osmeha.