In Magazin

Stil odevanja na dan venčanja, prošao je jednu veliku transformaciju od tradicionalne nošnje do evropskog modnog kostima. Svaka devojka želi da dan koji smatramo posebnim i najznačajnijim u našem životu  bude kao u bajci, ali ponekad se od te metaforične bajkovitosti napravi pravi maskenbal.  Mlada svakako treba biti posebna i razlikovati se od drugih devojaka tog dana, ali treba ostati i dosledna svom stilu. Trend krinolina, na moju veliku radost, polako jenjava i devojke se sve više odlučuju za venčanice svedenog kroja.

Odora koja se nosi tog dana treba pre svega biti udobna, a krinolina iliti venčanica poznata pod nazivom „princeza venčanica“ to svakako nije. Mnogostruki slojevi materijala, žice i gajtani čine jednu venčanicu vrlo neudobnom, teškom i utegnutom. Zato je moja preporuka devojkama koje taj dan iščekuju, da se radije odluče za haljine koje i ne moraju biti dugačke, a neobični i nesvakidašnji dezeni mogu biti pravo osveženje.

Vrlo se radujem velikom povratku pantalona koje su ranijih godina bile nepravedno zapostavljene, a mogu biti vrlo elegantne i zavodljive kao i sama duga haljina. Za one moderne i smele, kombinezon u beloj boji može biti vrlo originalan i glamurozan, i omogućiti vam da se osetite slobodno i udobno, a isto vreme vrlo ženstveno. Bela boja je povezana sa savršenstvom i ona se smatra tradicionalnom bojom venčanice koja je van mode i vremena, ali i druge nijanse haljina su vrlo zanimljive i zastupljene. Čipka, vez, crkoni, šljokice, cvetići, sve je to što ovu posebnu haljinu čini glamuroznom i jedinstvenom, a priznaćete svako od nas to želi biti.

Na vama je da odlučite da li želite da budete romantična, moderna ili tradicionalna mlada.